9 Αυγ 2008

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΝΑ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΩΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΙΚΕ ΣΤΟ citypress-gr. blogspot.com
στις 24/07/08
Κύριε Κιλτίδη
τι έχετε να πείτε για αυτή την εικόνα και το περιστατικό; Που είναι τα "πρότυπα"προγράμματα που εφαρμόζετε στην Ελλάδα; Θα αφήστε τις διακοπές σας να πάτε εσείς να περιθάλψετε το δύστυχο ζώο; Όχι, βέβαια! Αν το κάνει ιδιώτης ή φιλοζωικό σωματείο κινδυνεύει να κατηγορηθεί για παράνομη πράξη σύμφωνα με την αυθαίρετη γνώμη σας στην εγκύκλιο σας.
Αν ο Δήμος Άνω Λιοσίων δεν έχει πρόγραμμα Αδέσποτων, τότε το δύσμοιρο ζώο είναι καταδικασμένο να πεθάνει με φρικτό τρόπο. Όταν λέμε πρόγραμμα εννοούμε να γίνει καλά, μετά από επέμβαση, θεραπεία και φροντίδα. Όχι, να το ξαποστείλουμε με συνοπτικές διαδικασίες.
Για άλλη μια φορά σας λέμε δημόσια, ότι είναι ντροπή να κυνηγάτε και να έχετε υπό διωγμό τους οργανωμένους φιλόζωους, να τους βλέπετε σαν τους χειρότερους εγκληματίες όταν προσπαθούν να σώσουν τα αδέσποτα. Αυτές οι σκέψεις, οι πράξεις και οι εικόνες ντροπιάζουν την Ελλάδα. Ξανασκεφτείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια: