28 Μαρ 2008

Φιλοζωικός Συλλόγος "Ο ΑΡΓΟΣ"

· Είμαστε 100% ΚΑΤΑ της ευθανασίας.
· Είμαστε 100% ΥΠΕΡ της στείρωσης –ημίαιμων και καθαρόαιμων.
· Είμαστε ένα από τα λιγοστά σωματεία που δεν χρηματοδοτούνται και δεν επιδοτούνται για να μην αναγκαστούμε να κάνουμε συμβιβασμούς με τους κρατικούς φορείς.
· Είμαστε από τους λιγοστούς που τολμάμε να υψώσουμε τη φωνή μας στην αδιαφορία, αδιαλλαξία και απραξία απέναντι στα αδέσποτα από τους Δήμους και το κράτος.
· Είμαστε από τους λιγοστούς που δεν φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια.
· Είμαστε μια μικρή ομάδα εθελοντών που από το λιγοστό προσωπικό χρόνο μας σώζουμε τα αδέσποτα και μαχόμαστε για τα δικαιώματα τους.
· Λέμε λίγα, υποσχόμαστε λιγότερα, αλλά κάνουμε τα περισσότερα. Για αυτό το blog αυτό είναι λιτό, γιατί τις περισσότερες ώρες θα μας βρείτε στους δρόμους, εκεί που υπάρχει άμεση ανάγκη.
· Το έργο μας είναι στους δρόμους και όχι μέσα από περιττές εκδηλώσεις προβολής.
· Δεν κάνουμε διακρίσεις απέναντι στα αδέσποτα. Δεν σώζουμε τα ζώα με γνώμονα την ευκολία ζήτησης, διάθεσης και υιοθεσίας τους. Δεν κοιτάμε το μέγεθος, το χρώμα, το φύλο και το χαρακτήρα τους. Στα μάτια μας είναι όλα ίσα και με τα ίδια δικαιώματα στη σωτηρία τους.
· Είμαστε εδώ για τα φτωχότερα των φτωχών. Για αυτά που κανείς δεν θέλει.
· Δεν κάνουμε μιαρές συμφωνίες εις βάρος των αδέσποτων. Δεν κλείνουμε τα μάτια μας, δεν βουλώνουμε τα αυτιά μας, δεν σφραγίζουμε το στόμα μας.
· Δεν υπηρετούμε εμείς οι πολίτες το κράτος και τις Αρχές, αλλά αυτοί εμάς που τους διορίσαμε στις καρέκλες που κάθονται.
· Δεν διεκδικούμε τα δικαιώματα μας, αλλά τα απαιτούμε.
· Όσο οι φιλόζωοι αλληλοσπαράζονται, τόσο θα υπάρχουν ζώα στους δρόμους.
· Όσο υπάρχουν το χρήμα και το πάθος για την εξουσία, τόσο θα υπάρχει δυστυχία.
· Η φιλοζωία δεν είναι μέσο κοινωνικής αναρρίχησης, δεν είναι επάγγελμα ούτε τρόπος πλουτισμού.
· Τα ζώα στους δρόμους δεν γεννήθηκαν αδέσποτα. Έγιναν από τον άνθρωπο.
· Τα ζώα παραμένουν αδέσποτα, γιατί εξυπηρετούν συμφέροντα.
· Φωνάξτε μαζί μας, φωνάξτε με όλους μαζί για να γίνει πιο δυνατή η φωνή διαμαρτυρίας. Τα αδέσποτα δεν 'εχουν φωνή παρά μόνο κλάμα, όταν πεθαίνουν αβοήθητα στους δρόμους

1 σχόλιο:

yiannas είπε...

Eίχε ένα σχόλιο εδώ. Γιατί το σβήσατε; Γιατί δεν απαντήσατε; Γιατί κρύβατε όλα αυτά και τα ξέρατε, μα δεν λέγατε τίποτα; Γιατί καλύπτετε ανθρώπους που παρανομούν; Γιατί δεν λέγατε γιά τα χαρτιά των δήμων; Γιατί η Παπαγιανοπούλου γράφει παραμύθια με τα δυό της χέρια που μοσχομυρίζουν; Γιατί δεν λέτε τίποτα γιά την έκθεση που έβγαλε η Γκαραγκούνη;
ΜΌΝΟ ΛΈΤΕ ΠΩς ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΊΕς ΕΙς ΒΆΡΟς ΤΩΝ ΖΏΩΝQ