24 Μαρ 2008

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


RANJA


RITA



NABUCCO

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα ειναι ευτυχισμενα.τα αλλα που ειναι στα κοινοκομεια και δεν τα κρατανε για παντα ποια ειναι η εξελιξη τους?

Ανώνυμος είπε...

Σου έχω ξαναπεί αγαπητέ μου, φοιτηττή. Μάθε πρώτα πως γράφεται η λέξη κυνοκομείο και μετά κάνε σχόλια. Πως τα κατάφερες και μπήκες στη Σχολή που λες ότι είσαι αγαπητέ μου; Και στο σώμα της αστυνομίας, πως σε κρατάνε; Μούφα και τα δύο, αγράμματε. Η "γιαγιά" σου δεν σου έμαθε ακόμα γράμματα;

Ανώνυμος είπε...

προς τον ανωνυμο που εχει απορια για τα κυνοκομεια:

αδελφε, εμεις μιλαμε για τα σκυλια που εχουν υιοθετηθει απο οικογενειες που γνωριζουμε προσωπικα και εχουμε προσωπικη επαφη με καθεναν απο αυτους. Δεν παραταμε σκυλια σε κυνοκομεια. Και επειδη η ερωτηση σου υποννοει διαφορα που σχετιζονται με την κ. Γκαραγκουνη την μηνυση δεν θα την γλιτωσεις στο τελος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΓΙΑΓΙΑ", ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΥΦΕΣ,ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!ΕΞΩ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΧΩΡΟ!ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

dexios82 είπε...

ειχα σκεφτει να μην απαντησω.απλα επειδη η διαλλακτικοτητα και η νηφαλιοτητα εκλαμβανονται σαν αδυναμια απανταω
1)μπορεις να διαπιστωσεις τι ακριβως ισχυει οσο αφορα τις ιδιοτητες.αρκει αγαπητε ανωνυμε να βγεις εσυ απο το καβουκι σου-ανωνυμια στο διαδικτιο και σπιλωνουμε ανθρωπους-
2)ητε το θελεις ητε οχι θα βγεις απο το καβουκι σου για αποδειξεις επωνυμα και οχι απο τον προσφιλη σου χωρο το διαδικτιο αλλα εκει που πρεπει και οριζει ο νομος για αυτα που αναφερες-οτι ειμαι απατεωνας οτι εχω βγαλει χρηματα βρωμικα με συνεδεσες με την βρωμια και την σαπιλα και οτι εκμεταλευομαι τα ζωα.ητε το θελεις ητε οχι..