22 Σεπ 2008

ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.



Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το δράμα των ζώων αυτών. Δεν υπάρχουν άλλα δάκρυα να χύσει κανείς για τις ψυχές τις αδικοχαμένες.


Που να στείλουμε τα δικά μας "συγχαρητήρια" στους φίλους σας & συνεργάτες σας στην Τουρκία, κυρίες της "Συνομοσπονδίας", του Λαυρίου, Βόλου, της Σαλαμίνας και Αθήνας; Τα χάλια αυτά, το μακελειό δεν τα βλέπετε; Φανταζόμαστε, ότι και αυτά είναι κάποια από τα "ευτυχισμένα" αδέσποτα της γείτονας χώρας στα πλαίσια των πρότυπων μέτρων. Το βλέμμα μας για αντιγραφή προς τα εκεί να στρέψουμε και όχι προς την πολιτισμένη Ευρώπη; Αυτό θέλετε; Εύγε σας! Μας θυμίζετε τη φράση που έλεγαν κάποιοι νοσηροί πρόγονοί μας, "καλλίτερα το τούρκικο φέσι παρά η παπική τιάρα"! Για να είσαι πολιτισμένος και να φέρεσαι ανθρώπινα δεν χρειάζεται τίποτα από τα δύο να προσκυνάς. Αρκεί να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Οι φωτογραφίες και το υλικό είναι από το sonny4animals που τόσο συμπαραστάθηκε και βοήθησε για την απελευθέρωση των 102 σκύλων στην Ancona. Τους ευχαριστούμε πολύ.

1 σχόλιο:

ileanna είπε...

Πρώτα-πρώτα σας συγχαίρω για τη σελίδα σας . Πραγματικά κάνετε σπουδαία δουλειά. Θα ήθελα όμως όταν αναφέρεστε στη Γιάννα Γαλανού να το κάνετε με το όνομά της (Ψευδώνυμο) ή με την ονομασία του μπλοκ της Αρκούδα και όχι η κυρία από τη Σαλαμίνα ή αναφέροντας απλώς το νησί γιατί δημιουργείται σύγχυση. Ο σύλλογος που υπάρχει στη Σαλαμίνα (ΖΌΕΣ") στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή για τα αδέσποτα κινείται στους ίδιους δρόμους με σας , με τους αληθινούς ζωόφιλους. Εκφράζουμε κι εμείς τη απέραντη θλίψη μας για τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία αλλά υπάρχει φως , υπάρχει τρόπος. ΟΛΟΙ μαζί να πολεμήσουμε το κακό. την αδράνεια , την αδιαφορία των ΑΡΜΟΔΙΩΝ, και όσοι " ζωόφιλοι" πιστεύουν πως με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις , και τις συκοφαντικές εκστρατείες και καταγγελίες κατά προσώπων και Ομάδων φανερώνουν τάχα το "ζωοφιλικό" τους ενδιαφέρον γρήγορα θα καταλάβουν πως το καλό δεν πραγματώνεται με τέτοιους τρόπους.
Αθηνά Τσάκαλου