21 Σεπ 2008

Οι σκύλοι της πόλης Beykoz.




Αυτοί είναι που δίνουν τα συγχαρητήρια! Εκατόμβες σκύλων στην Τουρκία με τις ευχές των Αρχών. Στο διάλειμμα για ξεκούραση από τις σφαγές στέλνουν και τα συγχαρητήρια στον υφυπουργό στην Ελλάδα.
"Γκιαούρ εφέντημ, συγχαρητήρια που θέλεις να απαγορεύσεις την έξοδο των ζώων από το Γιουνανιστάν. Άσε, θα τα πάρουμε εμείς, να εξασκηθούμε στις μεθόδους εξολόθρευσης και σφαγής!"
Ε, κυράδες, ανόητες και θεόστραβες, εξακολουθείτε να λέτε τις σαχλαμάρες σας; Δε σας ταρακουνάει η κραυγή των δολοφονημένων ζώων. Η κραυγή και ο κονιορτός μέχρι την Αθήνα έφτασαν. Οι Τούρκοι ξεσηκώθηκαν. Δεν είναι ραγιάδες σαν τους Έλληνες και κυνηγάνε τον Δήμαρχο και τις Αρχές. Ξεκίνησαν μεγάλο αγώνα για να σώσουν τα αδέσποτα τους. Στράφηκαν στο εξωτερικό, Ευρώπη και Αμερική, οργανώνουν διαδηλώσεις και συναυλίες σε ξένες πόλεις εν όψη της Ημέρας των Ζώων. Εσείς; Τι κάνετε εσείς; Μισαλλόδοξες κυράδες; Φορέσατε τη φουστανέλα σας και είπατε να κυνηγήστε τους ξένους; Σαν δε ντρέπεστε λιγάκι. Φαιδρές και ψεύτρες είστε. Τίποτα άλλο. Αλλά ήγγεκεν η ώρα.


Μια από τις τάφρους με τα πτώματα των δολοφονημένων σκύλων στη πόλη Beykoz και στην ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι φρικτά πράγματα είναι αυτά; Πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν και κάποιες κυρίες που θέλουν τα ονομάζονται φιλόζωες να κλείνουν τα μάτια και να ισχυρίζονται ότι τα ζώα παιρνούν καλά στην Ελλάδα και στην Τουρκία; Κάποιο συμφέρον θα έχουν σίγουρα για να συμμετέχουν σε αυτό το ψέμα. Ζούσα για χρόνια στη Θεσσαλονίκη και καθημερινά έβλεπα αδέσποτα πεινασμένα, τραυματισμένα και κακοποιημένα. Που ήταν αυτές οι κυρίες; Τι έκαναν; Ντροπή τους να λένε για κρέας και πειράματα. Δεν έχουν βγει ποτέ από το σπίτι τους και τη χώρα τους. Είναι και αυτές συνένοχες στο έγκλημα. Ωραία τα γράφετε. Συνεχίστε. Τα ζώα στη Γερμανία και Δανία ζουν μια χαρά και είναι ευτυχισμένα. Αυτή η κυρία Γιάννα στη Σαλαμίνα τι κάνει για τα αδέσποτα; Τίποτα. Μόνο φωνάζει. Δεν έχει ιδέα.

Unknown είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΖΩΟΦΙΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ BEYKOZ Η ΠΟΛΗ ΜΕ 2000 ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ 600 ΩΣΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ,ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ[ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ] ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ [ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΗ