23 Σεπ 2008

Γάτα επέστρεψε στο σπίτι της ύστερα από 9 χρόνια.

Η Ντίξι, μια 15χρονη σήμερα γάτα, επέστρεψε στο σπίτι της στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας ύστερα απο απουσία εννέα χρόνων, δίνοντας απίστευτη χαρά στους ιδιοκτήτες της, ένα ζευγάρι που τη θεωρούσε οριστικά χαμένη, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία προστασίας ζώων (RSPCA).
Η Ντίξι βρέθηκε σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το σπίτι της, όταν ένας κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε την RSPCA και είπε ότι μία γάτα, αδύνατη και ταλαιπωρημένη, τριγυρίζει εκεί πολλές ημέρες.
Ο αρμόδιος υπάλληλος της εταιρείας για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων Αλαν Πίταγουεϊ έσπευσε στη γειτονιά και αφού ήλεγξε το μικροτσίπ που έφερε η γάτα εξακρίβωσε ότι πρόκειται για τη χαμένη Ντίξι και σε λιγότερο από μισή ώρα την επέστρεψε στους ιδιοκτήτες της, Αλαν και Γκίλι Ντιλέινι.
«Δεν έχει σταματήσει να γουργουρίζει από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού», είπε καταχαρούμενη η κυρία Ντιλέινι.
Η RSPCA ελπίζει ότι η ιστορία της Ντίξι και το αίσιο τέλος της θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εμφυτεύουν μικροτσίπ στους τετράποδους συντρόφους τους.


Καθημερινή, 10/09/08

Δεν υπάρχουν σχόλια: