5 Οκτ 2008

Κρυονέρι, Τετελέσται!







Στο Κρυονέρι ο χρόνος για άλλη μια φορά πάγωσε. Οι φόλες σε ημερησία διάταξη με την ανοχή των Αρχών και του Υπουργείου Αγροτικής. Οι Αρχές είναι ο ηθικός αυτουργός και οι συνεργοί στο έγκλημα.
Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, στην Ημερίδα για τα ζώα στον Δήμο Αθηναίων, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας μας μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αθηναίων και πρόεδρου του ΚΕΔΚΕ και για άλλη μια φορά την επιμονή και εμμονή του για τα «ευτυχισμένα» αδέσποτα της Ελλάδας, καθώς και για το περίφημο πια «Athens model» στη διαχείριση τους. Εδώ και ένα χρόνο όμως δεν τόλμησε να μας ενημερώσει για το ποιος ή ποιοι από τους Ευρωπαίους εταίρους μας του έχουν στείλει τα συγχαρητήρια τους. Τις επιστολές μας τις αγνοεί παντελώς και δεν έχει καν το πολιτικό σθένος να απαντήσει, έστω και τυπικά, όπως έκαναν πάντα οι προκάτοχοί του.
Κύριε Δήμαρχε, ψεύδεστε! Κανένας Ευρωπαίος συνάδελφός σας δεν σας έχει δώσει συγχαρητήρια για τις φρικτές εικόνες που αντικρίζει ο πολίτης στην Ελλάδα. Για τα πατημένα στην άσφαλτο σκυλιά, για τα δηλητηριασμένα ζώα που καθημερινά αφήνουν την πνοή τους αργά στους δρόμους, για τα κρεμασμένα από τα δέντρα σκυλιά στην επαρχία, για τα σκυλιά σκιάχτρα δεμένα σε τσίγκινα βαρέλια στα νησιά, για τα εγκαταλελειμμένα σκελετωμένα κυνηγόσκυλα στα βουνά, για την παράνοια των υφισταμένων σας να κατηγορούν εγκεκριμένα φιλοζωικά σωματεία ως «εμπόρους αδέσποτων με σκοτεινούς σκοπούς» χωρίς να προσκομίζουν αποδείξεις. Κύριε Δήμαρχε, βγείτε από το γραφείο σας και κάνετε μια βόλτα ανάμεσα μας για να δείτε επιτέλους την αλήθεια και να γνωρίσετε την πραγματικότητα. Ελάτε στο Κρυονέρι, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Δημαρχείο, να αντικρίσετε ιδίοις όμμασιν τη φρίκη σε όλο το μεγαλείο της. Στο Κρυονέρι, που για πολλοστή φορά εξόντωσαν με φόλα τα «ευτυχισμένα» αδέσποτα σας, ιδιοκτησία των Δήμων κατά τα λεγόμενα σας. Αυτό είναι το φυσικό τους περιβάλλον; Ο αργός βασανιστικός θάνατος με σπασμούς και ένα κράτος ως συνήθως απών. Ο Δήμος εκεί αρνείται να εκπονήσει πρόγραμμα στειρώσεων. Εσείς ως πρόεδρος ΚΕΔΚΕ τι κάνετε; ΤΙΠΟΤΑ. Έχετε μείνει μόνο σε διοργανώσεις γιορτών και συζητήσεων για «ευτυχισμένα» αδέσποτα. Τα νεκρά ζώα στο Κρυονέρι, τα εφόρου ζωής αλυσοδεμένα σε σκοτεινά κοτέτσια σκυλιά, σας στέλνουν τον ύστατο χαιρετισμό τους και ζητούν δικαίωση.
4 Οκτωβρίου 2008

1 σχόλιο:

Nana είπε...

Οι Φιλόζωοι διαμαρτύρονται το Κράτος κωφεύει.
Ο πόνος και η αγωνία των αθώων θυμάτων στοιχειώνει την ζωή μας.
Κάποιος εκπρόσωπος Τοπικής Αυτοδιοίκησης,την "Ημέρα των Ζώων" μας είπε.." Εαν οι Δήμαρχοι
δεν ευαισθητοποιούνται για τα Αδέσποτα..ε,τότε μην τους ψηφίζετε!"
Ετσι λοιπόν λειτουργούν οι Νόμοι στην χώρα μας, κατά την βούληση και τα μικροσυμφέροντα του καθενός;